We create new ways to improve your results!

Welkom in de republiek van Advergaming

Consumenten worden dagelijks overladen met advertenties. Iedere campagne belandt op een grote hoop slogans, kleuren en beelden die schreeuwen om aandacht. Om tussen deze overdosis aan informatie een sluiproute te vinden naar de attention zone van de consument, moet een campagne nieuw en verrassend zijn. Maar bovenal moet de consument actief betrokken worden en kunnen ‘proeven’ van producten of diensten. We weten immers allemaal: daden zeggen meer dan woorden. 

Waar bij passieve reclame een simpele zap of klik snel en gemakkelijk is gemaakt, vormen games de marketingtool bij uitstek om de consument vast te houden. Zogenaamde advergames nemen de consument mee op reis in een wereld waar het product op een ludieke en uitdagende wijze uitgeprobeerd kan worden. Het resultaat? Meer merkherkenning, - herinnering en een positieve merkattitude door langdurige interactie, fun en engagement.

Jouw merkbestemming bereiken? Zet koers met de advergames van Fantazm! 

Neem contact met ons op: T. 073 - 611 15 16

Of mail ons

Play Pioneer aan het woord

"Steeds zoeken we naar nieuwe mogelijkheden door de allernieuwste techniek te gebruiken"

Gert-Jan, play pioneer

Discover other team membersMeet all play pioneers

Onze klanten

Fantazm. Play Pioneers.

 

Fantazm opent nieuwe werelden, niet alleen in de uniekheid van onze aanpak maar ook zeker in de resultaten die uit onze games voortkomen. We laten vanuit jarenlange ervaring jouw medewerkers of jouw doelgroep spelenderwijs kennismaken met nieuwe processen, leer- en denkwijzen en producten of diensten. Dit alles leidt tot een boost in jouw resultaten. Laat je inspireren, ervaar het zelf en nodig ons uit! We nemen je graag mee in alle mogelijkheden die wij je kunnen bieden om jouw doelstellingen te bereiken!

 

Neem contact op

scroll to top