For every mission an adventure.

Wij zijn Fantazm.
Play Pioneers

Lees meer over ons

Welkom bij Fantazm

Wij geloven dat spelen dé manier is om interacties te creëren, verrijken en verbeteren. Spelen prikkelt, stimuleert je verbeelding en enthousiasmeert. Door te spelen ontdek je, elke dag weer. Wij ontwikkelen unieke games, of beter unieke ontdekkingstochten.

Zo openen we nieuwe werelden en ontdekken we nieuwe manieren om jouw doel te bereiken.

Adventure Awaits!

Waar gaat jouw avontuur heen?

Play Pioneer aan het woord

"Steeds zoeken we naar nieuwe mogelijkheden door de allernieuwste techniek te gebruiken"

Gert-Jan, play pioneer

Discover other team membersMeet all play pioneers

Neem contact met ons op:
T. 073 - 611 15 16

Of mail ons

Ontdek een nieuwe manier van rijden met ZOOF!

Fantazm ontwikkelde in samenwerking met een aantal marktpartijen en de Provincie Noord-Brabant een app waarmee bestuurders op de A67 en A58 slimmer kunnen rijden. Het resultaat is de app 'ZOOF' die bestuurders helpt het verkeer beter te laten doorstromen én zorgt voor een veiliger verkeer. Daarbij scoor je ook nog eens punten, die je inwisselt voor leuke beloningen bij ZOOF-partners!

Knowledge center

De serieusheid van games

Hoe serieus kun je een game, of een spel, nu eigenlijk nemen? Leren we eigenlijk wel zo veel van spellen als dat er gesuggereerd wordt? Zijn ze dus eigenlijk goed voor ons?

 

Ontdekken, grenzen verleggen en nieuwe standaarden zetten. Altijd op zoek naar avontuur en naar nieuwe ervaringen. Voor onze klanten en hun eindgebruikers, voor iedereen die wil leren, zich wil vermaken en wil ontdekken. Voor iedereen die graag nieuwe ervaringen op doet en zich onder wil laten dompelen in een nieuwe wereld. Wij zijn de Play Pioneers en we stellen ons graag aan u voor. Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek welke heerlijke koffie we u te bieden hebben tijdens een gesprek!

 

Neem contact op

scroll to top