For every mission an adventure.

Ontdek de wereld van Fantazm!

Iedereen speelt. Want spelen zit in ons DNA. Al van jongs af aan spelen we om te leren, om te interacteren met alles om ons heen en de wereld waarin we leven te ontdekken. Iedereen speelt, om te fantaseren, om geprikkeld en vermaakt te worden, om gefascineerd te raken. Juist waar droom en werkelijkheid samenkomen, worden unieke ervaringen opgedaan en verbeeldingen verrijkt. Iedereen speelt. Om het magische om ons heen te ontdekken.

Bij Fantazm zijn we continu op ontdekkingsreis, op zoek naar die nieuwe ervaringen en nieuwe mogelijkheden om mensen te prikkelen met unieke games. Omdat we ook zelf graag geprikkeld worden met nieuwe ideeën, concepten, werelden en kennis. We zijn nieuwsgierig naar de wereld achter de horizon. Deze passie en gedrevenheid, onze drive om te ontdekken door spel, proberen we aan elke doelgroep op een nieuwe manier over te brengen.

De grenzenverleggers van Fantazm zetten altijd net die stap extra om het maximale te kunnen betekenen voor de klant. Met één voet aan land en één in het mysterieuze blauw, weten wij de missie van onze klant op een doeltreffende manier te vertalen in een game die inspeelt op de belevingswereld van de eindgebruiker. Van smartphone- en tabletapplicaties tot aan webgames, van serious games tot aan educatieve kinderspellen, games als marketingtool en entertainmentgames: elke spelwereld wordt afgestemd op de levensfase en omgeving van de eindgebruiker. Wij zetten de juiste koers en openen nieuwe werelden, zij bepalen de ontdekkingen die we onderweg tegenkomen. Samen gaan we op avontuur. Destination? Succes! En succes wordt nooit bereikt zonder jezelf even te verliezen, te verdwalen in het onbekende. Had Columbus niet gekozen voor de onbevaarde wateren, dan was de Nieuwe Wereld niet ontdekt geweest.

Wij zijn Fantazm, Play Pioneers. Ga je mee op reis?

 

Het Fantazm team

Photo of Colin  Rosen

Colin Rosen

Code Pioneer

Photo of Gert-Jan  Brok

Gert-Jan Brok

Chief Play Pioneer

Photo of Kenneth van den Berg

Kenneth van den Berg

Develop Intern Pioneer

Photo of Koen van Lin

Koen van Lin

Code Pioneer

Photo of Marianne  van Boven

Marianne van Boven

Finance Pioneer

Photo of Philipe  Eikemans

Philipe Eikemans

Art Pioneer

Photo of Rens  Lensvelt

Rens Lensvelt

Concept Pioneer

Photo of Sanne  Beex

Sanne Beex

Art Intern Pioneer

Photo of Vince  Houbraken

Vince Houbraken

Code Pioneer

Photo of  Don  Blaauw

 Don Blaauw

Nomomo Pioneer

 

 

 

 

 

Ontdekken, grenzen verleggen en nieuwe standaarden zetten. Altijd op zoek naar avontuur en naar nieuwe ervaringen. Voor onze klanten en hun eindgebruikers, voor iedereen die wil leren, zich wil vermaken en wil ontdekken. Voor iedereen die graag nieuwe ervaringen op doet en zich onder wil laten dompelen in een nieuwe wereld. Wij zijn de Play Pioneers en we stellen ons graag aan u voor. Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek welke heerlijke koffie we u te bieden hebben tijdens een gesprek!

 

Neem contact op

scroll to top