We create new ways to improve your results!

Ontdek de wereld van Fantazm!

Iedereen speelt. Want spelen zit in ons DNA. Al van jongs af aan spelen we om te leren, om te interacteren met alles om ons heen en de wereld waarin we leven te ontdekken. Iedereen speelt, om te fantaseren, om geprikkeld en vermaakt te worden, om gefascineerd te raken. Juist waar droom en werkelijkheid samenkomen, worden unieke ervaringen opgedaan en verbeeldingen verrijkt. Iedereen speelt, om het magische om ons heen te ontdekken.

Bij Fantazm brengen we werelden samen zodat jouw processen op een unieke wijze, door middel van games, verbeterde resultaten opleveren. Een nieuw middel, met een rendabele uitwerking: dat is waar Fantazm naar streeft en keer op keer ook weer realiseert.

Door onze jarenlange ervaring en daarmee ontwikkelde expertise, weten wij het verhaal van onze klant op een doeltreffende manier te vertalen naar een game die inspeelt op de belevingswereld van de eindgebruiker. Van smartphone- en tabletapplicaties tot virtual en augmented reality, van serious games tot educatieve kinderspellen, games als marketingtool en entertainmentgames. Elke spelwereld wordt afgestemd op de levensfase en omgeving van de eindgebruiker. Hierdoor worden jouw (leer)processen effectiever, efficiënter en begrijpelijker.

Laat ons met jou meedenken. Fantazm. Play Pioneers.

 

Het Fantazm team

Photo of Colin  Rosen

Colin Rosen

Code Pioneer

Photo of Dylan  Duits

Dylan Duits

Intern Pioneer

Photo of Gert-Jan  Brok

Gert-Jan Brok

Chief Play Pioneer

Photo of Koen van Lin

Koen van Lin

Code Pioneer

Photo of Marianne  van Boven

Marianne van Boven

Finance Pioneer

Photo of Nadia  Sheikh

Nadia Sheikh

Intern Pioneer

Photo of Rens  Lensvelt

Rens Lensvelt

Concept Pioneer

Photo of Sharita  Doorakkers

Sharita Doorakkers

Office Pioneer

Photo of Titus van Lierop

Titus van Lierop

Intern Pioneer

Photo of Vince  Houbraken

Vince Houbraken

Code Pioneer

Photo of  Don  Blaauw

 Don Blaauw

Nomomo Pioneer

 

 

 

 

Fantazm. Play Pioneers.

 

Fantazm opent nieuwe werelden, niet alleen in de uniekheid van onze aanpak maar ook zeker in de resultaten die uit onze games voortkomen. We laten vanuit jarenlange ervaring jouw medewerkers of jouw doelgroep spelenderwijs kennismaken met nieuwe processen, leer- en denkwijzen en producten of diensten. Dit alles leidt tot een boost in jouw resultaten. Laat je inspireren, ervaar het zelf en nodig ons uit! We nemen je graag mee in alle mogelijkheden die wij je kunnen bieden om jouw doelstellingen te bereiken!

 

Neem contact op

scroll to top