We create new ways to improve your results!

Qnari - BHV simulator

Hoe kun je er voor zorgen dat de BHV’ers binnen je organisatie beter op niveau blijven zodat er bij calamiteiten maximaal kwalitatief gereageerd wordt? De uitdaging zit hem hierin de manier waarop BHV’ers hun training krijgen. Vaak is dit slechts 1x per jaar en wordt er vaak onvoldoende tussentijds getoetst waardoor het actuele niveau per BHV’er niet goed inzichtelijk is. Hoe is het gesteld met de kwaliteit van de hulpverlening binnen het bedrijf. En waar zitten mogelijk verbeterpunten?

Het is bekend dat als er niet geoefend wordt de kennis en kunde wegzakt. Maar als je weet dat je al na een halfjaar nog slechts op 40% Qnari leert BHV'ers vertrouwen op de in training geleerde BHV vaardigheden, zodat ze instinctief handelen bij ongevallen op het werk, thuis of op straat.

In de virtuele BHV Simulator oefen je BHV en basis EHBO vaardigheden in de meest uiteenlopende scenario’s. Ook scenario’s die herkenbaar zijn uit de eigen werkomgeving. Door Qnari te gebruiken als personal trainer leren BHV'ers snel en adequaat te reageren bij calamiteiten! Dit is de eerste serious game voor deze toepassing die op een dergelijke manier wordt toegepast. Qnari levert tijd- en kwaliteitswinst op voor de betreffende organisaties. De eerste reacties uit de markt zijn veelbelovend!

Fantazm. Play Pioneers.

 

Fantazm opent nieuwe werelden, niet alleen in de uniekheid van onze aanpak maar ook zeker in de resultaten die uit onze games voortkomen. We laten vanuit jarenlange ervaring jouw medewerkers of jouw doelgroep spelenderwijs kennismaken met nieuwe processen, leer- en denkwijzen en producten of diensten. Dit alles leidt tot een boost in jouw resultaten. Laat je inspireren, ervaar het zelf en nodig ons uit! We nemen je graag mee in alle mogelijkheden die wij je kunnen bieden om jouw doelstellingen te bereiken!

 

Neem contact op

scroll to top