For every mission an adventure.

Welkom in de wereld van Serious Games

Complexe bedrijfsprocessen vormen dagelijkse kost voor vele organisaties. Dienen deze processen door een groot aantal medewerkers eigengemaakt worden, dan vergt dit veel tijd. En tijd is kostbaar.

Serious games vormen de rots in de branding tijdens procesexpedities. Zij bieden de werknemer de kans specifieke processen onder de knie te krijgen in een virtuele simulatieomgeving. Omdat werknemers onafhankelijk van tijd en plaats getraind worden, komen andere processen minder onder druk te staan. De coach kan weer plaatsnemen achter zijn/haar bureau. Werknemers leren snel en doeltreffend door samenwerken, in-contextuitdagingen en direct feedback. En dat wat geleerd is, blijft de werknemer bij. Immers: een verhaal spreekt de verbeelding aan, wat op haar beurt de herinnering stimuleert. 

Stop met trainen, start met werken. 

Serious gaming development

Neem contact met ons op: T. 073 - 611 15 16

Of mail ons

Play Pioneer aan het woord

"Steeds zoeken we naar nieuwe mogelijkheden door de allernieuwste techniek te gebruiken"

Gert-Jan, play pioneer

Discover other team membersMeet all play pioneers

Onze klanten

 

Ontdekken, grenzen verleggen en nieuwe standaarden zetten. Altijd op zoek naar avontuur en naar nieuwe ervaringen. Voor onze klanten en hun eindgebruikers, voor iedereen die wil leren, zich wil vermaken en wil ontdekken. Voor iedereen die graag nieuwe ervaringen op doet en zich onder wil laten dompelen in een nieuwe wereld. Wij zijn de Play Pioneers en we stellen ons graag aan u voor. Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek welke heerlijke koffie we u te bieden hebben tijdens een gesprek!

 

Neem contact op

scroll to top