For every mission an adventure.

Welkom in de wereld van Educatie

Lesson 1: leren kan ontzettend leuk zijn! Met onze educatieve games bevorderen we de leerprocessen van kinderen door in te spelen op hun belevingswereld. In een tijd waarin de computer, tablet en smartphone niet meer weg te denken zijn, is een nieuwe generatie ontstaan die nóg visueler is ingesteld en graag actief bezig is. Leerstof moet tastbaar en beeldend zijn. Leerstof moet de oren, ogen en tast prikkelen. Hierdoor hoeft de informatie niet meer gedecodeerd te worden, maar kan het als kant en klare en complete representatie in de jonge hoofdjes opgeslagen kan worden. Copy, paste dus.

Maar wat maakt onze games tot teacher of the year? Niet de auteur of docent, maar het kind zelf beïnvloedt het spelverloop. Het spel reageert adaptief op de handelingen van de gebruiker en de kwaliteit van spelen (lees: effectiviteit en snelheid van leren). Het resultaat? Een groter geloof in eigen kunnen en sterker gevoel van autonomie. Bovendien zal een game, in tegenstelling tot de stoffige schoolboeken met afbeeldingen uit een tijd waarin plateauzolen nog hip waren, nooit vervelen en daardoor motivatieverhogend werken. Dit doordat de educatieve games van Fantazm in complexiteit toenemen wanneer het kind zich verbetert. Directe feedback maakt het daarnaast mogelijk te leren of de opgenomen stof goed begrepen is en dit waar nodig bij te sturen. Maar iets is pas écht leuk, wanneer je het kunt delen. Niet alleen aan een bureautafel, maar samen gaan kinderen de strijd aan zich de leerstof eigen te maken.

In ieder kind schuilt een avonturier. Wij nemen ze mee op reis!

Gaming learning education

Neem contact met ons op: T. 073 - 611 15 16

Of mail ons

Play Pioneer aan het woord

"Steeds zoeken we naar nieuwe mogelijkheden door de allernieuwste techniek te gebruiken"

Gert-Jan, play pioneer

Discover other team membersMeet all play pioneers

Onze klanten

 

Ontdekken, grenzen verleggen en nieuwe standaarden zetten. Altijd op zoek naar avontuur en naar nieuwe ervaringen. Voor onze klanten en hun eindgebruikers, voor iedereen die wil leren, zich wil vermaken en wil ontdekken. Voor iedereen die graag nieuwe ervaringen op doet en zich onder wil laten dompelen in een nieuwe wereld. Wij zijn de Play Pioneers en we stellen ons graag aan u voor. Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek welke heerlijke koffie we u te bieden hebben tijdens een gesprek!

 

Neem contact op

scroll to top