For every mission an adventure.

Ontdek de wereld van Fantazm!

Iedereen speelt. Want spelen zit in ons DNA. Al van jongs af aan spelen we om te leren, om te interacteren met alles om ons heen en de wereld waarin we leven te ontdekken. Iedereen speelt, om te fantaseren, om geprikkeld en vermaakt te worden, om gefascineerd te raken. Juist waar droom en werkelijkheid samenkomen, worden unieke ervaringen opgedaan en verbeeldingen verrijkt. Iedereen speelt, om het magische om ons heen te ontdekken.

Bij Fantazm brengen we werelden samen zodat jouw processen op een unieke wijze, door middel van games, verbeterde resultaten opleveren. Een nieuw middel, met een rendabele uitwerking: dat is waar Fantazm naar streeft en keer op keer ook weer realiseert.

Door onze jarenlange ervaring en daarmee ontwikkelde expertise, weten wij het verhaal van onze klant op een doeltreffende manier te vertalen naar een game die inspeelt op de belevingswereld van de eindgebruiker. Van smartphone- en tabletapplicaties tot virtual en augmented reality, van serious games tot educatieve kinderspellen, games als marketingtool en entertainmentgames. Elke spelwereld wordt afgestemd op de levensfase en omgeving van de eindgebruiker. Hierdoor worden jouw (leer)processen effectiever, efficiënter en begrijpelijker.

Laat ons met jou meedenken. Fantazm. Play Pioneers.

 

Het Fantazm team

Photo of Anouk  Donkers

Anouk Donkers

Art Intern Pioneer

Photo of Colin  Rosen

Colin Rosen

Code Pioneer

Photo of Fleur van Beesten

Fleur van Beesten

Art Intern Pioneer

Photo of Gert-Jan  Brok

Gert-Jan Brok

Chief Play Pioneer

Photo of Marianne  van Boven

Marianne van Boven

Finance Pioneer

Photo of Matheus  Amazonas

Matheus Amazonas

Development Pioneer

Photo of Micha van der Meer

Micha van der Meer

Commercial Pioneer

Photo of Patrick  Kocken

Patrick Kocken

Intern Pioneer

Photo of Unity3D  Stage

Unity3D Stage

Intern Pioneer

Photo of  Don  Blaauw

 Don Blaauw

Nomomo Pioneer

 

 

 

 

 

Ontdekken, grenzen verleggen en nieuwe standaarden zetten. Altijd op zoek naar avontuur en naar nieuwe ervaringen. Voor onze klanten en hun eindgebruikers, voor iedereen die wil leren, zich wil vermaken en wil ontdekken. Voor iedereen die graag nieuwe ervaringen op doet en zich onder wil laten dompelen in een nieuwe wereld. Wij zijn de Play Pioneers en we stellen ons graag aan u voor. Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek welke heerlijke koffie we u te bieden hebben tijdens een gesprek!

 

Neem contact op

scroll to top