For every mission an adventure.

Bobo spelen app

Wie kent Bobo niet. Het blauwe konijn wat we leren kennen zodra we op de basisschool starten. Bobo leert kinderen spelenderwijs de basisvaardigheden die nodig zijn voor een goede educatie. Denk aan rekenen, lezen, logisch denken, vormen en kleuren en creatieve vorming. De Bobo speelboom app is een uitbreiding binnen de wereld van Bobo waarmee kinderen voor het eerst ‘echt’ zelf in de speelboom van Bobo kunnen spelen. Want de omgeving is geheel in 3D nagemaakt op basis van de bestaande illustraties en de uitwerking zoals Studio 100 die heeft gemaakt voor de tv serie van Bobo.

Een kleuter kan in de app naar hartenlust ontdekken en spelen met meer dan 15 verschillende spelletjes, die helemaal aansluiten bij zijn ontwikkeling.Je kleuter gaat op ontdekkingsreis in de kijk-en-luisterhut, leeshut, de Engelse garage, de speelhut en de kleurhut! Met ieder spelletje verdien je een nieuw dier voor in je eigen tuin! In de spelletjes kun je altijd veilig online spelen. Ze zijn gericht op plezier maken, avonturen beleven met Bobo en laten zien wat je kan!

Zo leren kinderen omgaan met letters en cijfers, kijk-en-vergelijkoefening, spelletjes met verhoudingen en ontwikkelen ze motorische vaardigheden met spelletjes waarin je vormen moet slepen, de bal kunt rollen in een doolhof en natuurlijk liedjes kunt luisteren en filmpjes kunt kijken van Bobo.

Een fijne vrolijke omgeving dus waar kinderen in hun eigen tempo op een speelse manier kunnen ervaren en leren.

 

Ontdekken, grenzen verleggen en nieuwe standaarden zetten. Altijd op zoek naar avontuur en naar nieuwe ervaringen. Voor onze klanten en hun eindgebruikers, voor iedereen die wil leren, zich wil vermaken en wil ontdekken. Voor iedereen die graag nieuwe ervaringen op doet en zich onder wil laten dompelen in een nieuwe wereld. Wij zijn de Play Pioneers en we stellen ons graag aan u voor. Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek welke heerlijke koffie we u te bieden hebben tijdens een gesprek!

 

Neem contact op

scroll to top