For every mission an adventure.

Busch Jaeger VR experience

Voor Busch Jaeger Nederland en ABB international hebben we een domotica ervaring gemaakt in VR voor zowel PC(Oculus Rift) als mobiel (Google Cardboard).

Het kunnen ervaren van de mogelijkheden die domotica met zich meebrengen en dan met name de mogelijkheden van een systeem als Busch Jaeger free@home is goed over te brengen met traditionele demonstraties, maar erg moeilijk schaalbaar. Het is kostbaar om een dergelijk systeem op meerdere locaties in te richten en een mobiele demonstratie truck kan maar op een locatie tegelijk zijn.

Virtual Reality maakt het mogelijk om zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid de omgevingen na te bootsen en op een interactieve manier tot leven te laten komen. In dit geval dus door het kunnen ervaren van dynamisch veranderende licht schemas die de verschillende ruimtes een eigen sfeer en gevoel kunnen geven nagelang het gebruik er van.

Schaalbaarheid van Virtual Reality

Het toepassen van Virtual Reality in deze markt maakt het mogelijk om zoveel mogelijk mensen de ervaring van de toepassingen van domotica in een huisomgeving te beleven.

Architecten, installateurs, aannemers, (toekomstige) woningbezitters. Allen ervaren de meelepende impact van free@home middels Virtual Reality.

 

 

Ontdekken, grenzen verleggen en nieuwe standaarden zetten. Altijd op zoek naar avontuur en naar nieuwe ervaringen. Voor onze klanten en hun eindgebruikers, voor iedereen die wil leren, zich wil vermaken en wil ontdekken. Voor iedereen die graag nieuwe ervaringen op doet en zich onder wil laten dompelen in een nieuwe wereld. Wij zijn de Play Pioneers en we stellen ons graag aan u voor. Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek welke heerlijke koffie we u te bieden hebben tijdens een gesprek!

 

Neem contact op

scroll to top