For every mission an adventure.

Het Grote Safari Spel

Het is een ideale combinatie; dieren én social media. De wens vanuit Libéma/ Safaripark Beekse Bergen is dan ook om online diverse communities te creëren. Het opzetten van een kanaal is redelijk snel gerealiseerd, maar hoe ga je vervolgens de dialoog aan? En hoe krijg je (en behoud je) volgers?

Een advergame zoals het Grote Safari Spel sluit hier perfect bij aan. De game laat de spelers (doelgroep) over langere periode terugkomen naar hun virtuele safaripark. Hierbij wordt de speler in de game beloont als deze met andere safaripark bezitters contact maakt. Want dat levert extra in-game credits op. Deze credits zijn vervolgens weer nodig om nieuwe dieren in je safaripark te laten verschijnen, en je park uit te breiden met nieuwe safari types zoals een boot, bus of auto safari.

Je eigen safaripark

In het spel start je je eigen, kleine, safaripark. Deze moet je laten uitgroeien tot een groots en succesvolle attractie. Dit doe je door dieren te plaatsen, restaurants te bouwen, veel bezoekers te trekken en de boel goed te verzorgen. Al je acties kunnen gedeeld worden op facebook, waarbij de speler speciale momenten kan vastleggen in foto’s die worden getoond in een facebook fotogallerij. Maar natuurlijk kun je ook eens op bezoek bij het park van je vrienden. Tijdens de game leer je de ins en outs van het runnen van een safaripark, maar je krijgt tevens achtergrond informatie over alle dieren en hun gewoontes.

Game met een boodschap

Al spelenderwijs kom je erachter dat er meerdere safarivormen in het park zijn door deze aan te leggen (te voet, met de auto, per boot en per bus is het park te bezichtigen). Ook andere verborgen boodschappen en veel deelbare content op Facebook is geïntegreerd. Dit resulteert in een continue stroom van duizenden spelers die het spel spelen en delen. Social media in optima forma.

Het Grote Safari Spel is daarom ingezet als advergame voor Safaripark Beekse Bergen. Waarbij het voornaamste doel van de game is om de merkbeleving te versterken in een periode waar deze traditioneel minder is. Namelijk het winter seizoen. 

De game was genomineerd voor Beste Advergame bij de Dutch Game Awards.

 

Ontdekken, grenzen verleggen en nieuwe standaarden zetten. Altijd op zoek naar avontuur en naar nieuwe ervaringen. Voor onze klanten en hun eindgebruikers, voor iedereen die wil leren, zich wil vermaken en wil ontdekken. Voor iedereen die graag nieuwe ervaringen op doet en zich onder wil laten dompelen in een nieuwe wereld. Wij zijn de Play Pioneers en we stellen ons graag aan u voor. Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek welke heerlijke koffie we u te bieden hebben tijdens een gesprek!

 

Neem contact op

scroll to top