For every mission an adventure.

Letrz 2, een nieuw woordspel van Nederlandse bodem

 

Hoe groot is jouw woordenschat?

Ben jij overtuigd van je Nederlandse vaardigheden? Speel dan Letrz 2! Het werkt heel eenvoudig. Je krijgt per ronde twee letters. Maak hiermee in 2 minuten zoveel mogelijk woorden waarbij alleen geldt dat de twee gegeven letters en de volgorde daarvan  niet mogen veranderen in het woord. Wel kunnen er letters voor-, tussen- en/of achter de 2 gegeven letters worden geplaatst. 

Letrz 2, een nieuw woordspel

Waarbij de eerste versie van Letrz al een aardig succes te noemen was met een eigen TV programma erbij op RTL4 wilde de IP houder er met een frisse blik naar kijken. Dit was de reden voor de IP houder om uiteindelijk een andere solide club met uitgebreide ervaring op dit gebied in te schakelen. Dat is dus Fantazm geworden. Wij hebben dan ook in samenspraak met de IP houder ervoor gekozen om de app geheel nieuw leven in te blazen met een van scratch af aan opgebouwd game platform.

Profielen en Statistieken

Met uitgebreide gebruikers profielen, de mogelijkheid om meerdere social media accounts er aan te linken, en game statistieken is er voor gekozen om een basis te bouwen waar toekomstige updates direct van profiteren. Zo is er gebruik gemaakt van het vertrouwde Playfab platform wat het mogelijk maakt om snel een schaalbaar multiplayer game op te zetten die te voorzien is van eigen logica. En dat is precies wat het mogelijk maakt om met zo min mogelijk kosten een grote userbase op te bouwen en toch niet in te hoeven boeten op functionaliteiten.

 

Asynchrone turn-based multiplayer

Letrz 2 kan om de beurt gespeeld worden. Iedere speler krijgt in zijn of haar ronde 2 minuten om zoveel mogelijk woorden te maken. Deze data wordt via het Playfab platform doorgestuurd naar de andere speler. Daar gebruikt Playfab zelf ook weer een ander platform voor, namelijk Photon. En hoewel Photon vooral bekend is van de realtime multiplayer games, biedt het dus ook goede faciliteiten om turn-based oplossingen te maken zoals we dat met Letrz 2 inzetten. Zelf Letrz 2 proberen, download het dan hier voor iOS of Android: http://hyperurl.co/letrz2

 

 

 

Ontdekken, grenzen verleggen en nieuwe standaarden zetten. Altijd op zoek naar avontuur en naar nieuwe ervaringen. Voor onze klanten en hun eindgebruikers, voor iedereen die wil leren, zich wil vermaken en wil ontdekken. Voor iedereen die graag nieuwe ervaringen op doet en zich onder wil laten dompelen in een nieuwe wereld. Wij zijn de Play Pioneers en we stellen ons graag aan u voor. Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek welke heerlijke koffie we u te bieden hebben tijdens een gesprek!

 

Neem contact op

scroll to top