For every mission an adventure.

Qnari - BHV simulator

Hoe kun je er voor zorgen dat de BHV’ers binnen je organisatie beter op niveau blijven zodat er bij calamiteiten maximaal kwalitatief gereageerd wordt? De uitdaging zit hem hierin de manier waarop BHV’ers hun training krijgen. Vaak is dit slechts 1x per jaar en wordt er vaak onvoldoende tussentijds getoetst waardoor het actuele niveau per BHV’er niet goed inzichtelijk is. Hoe is het gesteld met de kwaliteit van de hulpverlening binnen het bedrijf. En waar zitten mogelijk verbeterpunten?

Het is bekend dat als er niet geoefend wordt de kennis en kunde wegzakt. Maar als je weet dat je al na een halfjaar nog slechts op 40% Qnari leert BHV'ers vertrouwen op de in training geleerde BHV vaardigheden, zodat ze instinctief handelen bij ongevallen op het werk, thuis of op straat.

In de virtuele BHV Simulator oefen je BHV en basis EHBO vaardigheden in de meest uiteenlopende scenario’s. Ook scenario’s die herkenbaar zijn uit de eigen werkomgeving. Door Qnari te gebruiken als personal trainer leren BHV'ers snel en adequaat te reageren bij calamiteiten! Dit is de eerste serious game voor deze toepassing die op een dergelijke manier wordt toegepast. Qnari levert tijd- en kwaliteitswinst op voor de betreffende organisaties. De eerste reacties uit de markt zijn veelbelovend!

 

Ontdekken, grenzen verleggen en nieuwe standaarden zetten. Altijd op zoek naar avontuur en naar nieuwe ervaringen. Voor onze klanten en hun eindgebruikers, voor iedereen die wil leren, zich wil vermaken en wil ontdekken. Voor iedereen die graag nieuwe ervaringen op doet en zich onder wil laten dompelen in een nieuwe wereld. Wij zijn de Play Pioneers en we stellen ons graag aan u voor. Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek welke heerlijke koffie we u te bieden hebben tijdens een gesprek!

 

Neem contact op

scroll to top