For every mission an adventure.

Welkom op ons Virtuele eiland

Met Virtual Reality is het niet moeilijk om je op een tropisch eiland te wanen. Sterker nog, we kunnen de virtuele omgeving aanpassen aan wat je maar wilt. De mogelijkheden van Virtual Reality en real time rendering zijn immers eindeloos en kunnen gebruikt worden voor toepassingen in de industrie, gezondheidszorg, entertainment, training en educatie, en het werkproces.

Maar hoe kun je nu de juiste toepassing vinden van Virtual Reality of Augemented Reality voor jouw situatie? Hoe weet je immers wat het kan bieden als je zelf nog nooit de ervaring van Virtual Reality hebt gehad? Vergelijk het met het kiezen tussen twee matrassen waarvan je van een matras al de ervaring hebt hoe die ligt, maar van de andere nog niet. Lastig kiezen is dat of niet? Nee hoor, want ik ga gewoon ook het andere matras proberen om te voelen hoe die ligt om een goede vergelijking te maken. En zo is het met Virtual Reality en Augmented Reality ook. Je moet het geprobeerd hebben om te weten wat het voor je kan bieden.

Wij zijn overtuigd van de kracht van Virtual en Augmented Reality omdat we er al zo lang mee werken. En we geven jou ook graag de mogelijkheid om die ervaring te krijgen. Dus kom gerust eens bij ons langs om een hands-on ervaring te krijgen met de nieuwste toepassingen op dit gebied.

Trotseer hoge golven met onze Virtual en Augemented experiences!

VR Virtual Reality game development

Neem contact met ons op: T. 073 - 611 15 16

Of mail ons

Play Pioneer aan het woord

"Steeds zoeken we naar nieuwe mogelijkheden door de allernieuwste techniek te gebruiken"

Gert-Jan, play pioneer

Discover other team membersMeet all play pioneers

Onze klanten

 

Ontdekken, grenzen verleggen en nieuwe standaarden zetten. Altijd op zoek naar avontuur en naar nieuwe ervaringen. Voor onze klanten en hun eindgebruikers, voor iedereen die wil leren, zich wil vermaken en wil ontdekken. Voor iedereen die graag nieuwe ervaringen op doet en zich onder wil laten dompelen in een nieuwe wereld. Wij zijn de Play Pioneers en we stellen ons graag aan u voor. Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek welke heerlijke koffie we u te bieden hebben tijdens een gesprek!

 

Neem contact op

scroll to top